Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågor av smärta

Med sorgens klump i halsen
Gråter jag över lågor av smärtan

Du försvinner i regnet
Det regnar igen, jag tänker på dig
Det regnar alltid

Jag söker dig i regnets ränder, trött
Allt är trött utan dig
Och fäller sorgset tårar.




Fri vers av Saye
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-29 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saye