Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

I den labyrinten på vägen ut ensam
Har jag fallit i bitar många gånger

Varje gång kryper en bit och
Plockar sönderslagen ihop bitarna

Det försvinner en bit vid varje fall

Vad blir kvar efter så många fall
Innan jag hittar ut?



Höst 1982





Fri vers av Saye
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saye