Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej! Jag heter Saye och är ny medlem på den sidan. Här skriver jag en kort text/dikt. Jag skrev den år 1982 Vad tycker du om det? Utvecklande kritik tack!


Hjärtats harpa

Till fjärilen som svävar runt
livets halvt brända ljus
med sina färgade drömmars vingar

I flykt från världens orättvisor
kryper den in i sitt lilla ensamma hörn
och med det ledsna hjärtats harpa
spelar den sorgen som finns ute i världen
och i sin ensamhet, med harpan i handen
undrar den "att vara eller inte vara"

Saye 7 september 1982




Fri vers av Saye
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saye