Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma väggar, tomma ramar

Jag skall, jag vill fylla tomma väggar
Med ramar som jag skall, jag vill fylla med färger
om jag Bara kunde måla

Jag skall, jag vill lära mig måla, för att fylla
Tomma väggar o tomma ramar
om jag Bara hade färger

Jag skall, jag vill skaffa färger, för att fylla tomheter
Om jag bara når färger


2 oktober 2009- Saye




Fri vers av Saye
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saye