Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm Torsdag 18/3-2010


Det är synd att jag inte blir berusad av våren

I år är våren vit
vårens dofter är under den snötäckta kalla ytan,

Jag hoppas att:
vårens berusande dofter inte förloras av is och snöhögar

jag hoppas att:
dofterna slår ut ur det vita

Jag längtar till:
våriga smekande vindar sprider dofterna i den våriga luften
och jag blundar under den halvblekta men välkomna solen
och låter mig bli fylld och berusad av våren.
Jag längtar




Fri vers (Fri form) av Saye
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-18 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saye