Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krig och sånt...


Kom-si-kom-si-kom-si...

Som myror
på ett sätt
som gaddförsedda getingar
på ett annat

Som spindlar kryper vi
lockar och frestar
lurar fienden ur boet
och hugger till

Giv akt!
Pälslösa människoapor
gå i taktfast marsch
mot prakt, makt och slakt

Elda upp ert förakt
och var på vakt

Sikta högt
och ligg lågt
för ett kulhål i pannan
är utmärkt.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-10-17 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin