Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte från Malmö

Och på en scen
på Möllevångstorget
står två skandinaviska män
i urafrikanska kläder
och väntar på att få leverera
något universellt

De fingrar
på sina trummor
och en kvinna vid min sida
säger:
"De är nog inte från Malmö"

Och jag vet inte
var jag ska bli av

Tio minuter senare
är allt bra.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 599 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin