Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scen, Folkets park

Och nu är jag fylld
av rytmer från västafrika
och med ett leende på läpparna
forstätter jag min resa

I Folkets park
står två män och en kvinna
och sjunger
om att springa iväg
men de verkar trivas
alla tre
de sjunger på engelska
men jag tror nog
att de tänker på svenska

Kvinnan har ställt sig
utanför rampljuset
och männen glänser
- hon är saknad.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 610 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 23:08



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin och bidrik
2010-10-28

  Junitvillingen
Intressant text som jag läst flera gånger, finns en botten i denna som träffar mig. Fastnar mest för:

"Kvinnan har ställt sig
utanför rampljuset
och männen glänser
- hon är saknad. "

men även dessa rader har det där lilla extra:

"de sjunger på engelska
men jag tror nog
att de tänker på svenska"

...BRAVO!!!:-))
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin