Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskineriet

Det har någonting att göra
med inspiration
om att låta sig tändas
om att släppa taget
och följa med

Jag gillar spontanitet
plötsliga infall
det är då jag fungerar
som bäst

Jag ska mata mig själv
med sinnesintryck
jag vill se ansikten
och höra röster
och de ska skratta
och gråta
och de ska alla
igenom
maskineriet.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin