Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att tappa

Jag tappar boken
så att den slås ihop
och jag känner "åååh, nej"
för jag är rädd
att jag glömt
var jag var

Men när jag tar upp den igen
så öppnas den alltid
på samma sida
som sist
och jag känner "åååh, tack"

Så jag behöver inte
vika några hörn
eller skriva några lappar
jag börjar alltid
där jag slutade sist.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 653 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin