Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig mot solen

Och hur ska jag göra?

Ska jag använda metaforer
för det jag ser
allt detta obeskrivbart vackra
hur ska jag kunna formulera mig
hur ska jag göra?

För jag måste göra det
det är allt jag har
men hur?

Denna diamant
har slipats
av livet
den skimrar
precis som den vill.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 20:27



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Snyggt skaldat med en helt fantastisk sista "vers"!! Och rubriken är bara SÅ läcker:-))
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin