Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt egna regler

Jag tycker om att sitta
bland tistlar och nässlor
och jag smeker dem
med min blick
jag vandrar sakta
bland törnebuskar
jag har alltid gillat
stengärden
och björnbär
och körsbär
och när ormbunkarna
sträcker ut sig mot himlen
är jag där
jag manifesterar mig själv
i paradiset
och suger åt mig
av allt överflöd

Jag går hand i hand
med dina gudar
men jag spelar
enligt egna regler.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 20:34



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Snärtigt slut på en välskriven text. *gillar*
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin