Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor...


Blicka Inåt

Vi sitter i grottöppningen
och blickar ut
som en spindel i sin håla
petar på allt som går förbi
känner, luktar och smakar
sparar bara det som kan föda
eller hjälpa oss att döda

Sen gråter vi i skymningen
men sover ut
samlar krafter i det mörka
för att klara livets ironi
längtar, suktar, funderar
planerar nästa dags alla drag
- vänd blicken inåt istället!




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-10-17 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin