Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite kickof..




Minsann

 

Nu ska jag ta fram min inre spegel och jag ska se på världen i nytt ljus.

Jag ska möta dig utan kläder av skuld och le åt den jag blev.

Inga gamla stålstaket ska få stå i vägen för mina drömmar.

Jag ska byta glasögon med mina medmänniskor och hälsa på de jag möter.

Jag ska dansa naken i vardagsrummet till Pink Floyd.

Jag ska minsann inte krypa in bakom gardinen igen.

Nej jag ska välja det som blommar i min själ.

 

 

Epione-09

 

 




Fri vers (Fri form) av Epione VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-02 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livsgnistan sprakar i din text. Välja... och välja bort. Nytändning och nyorientering. Skön dikt!
2009-11-03

  Mr Lindemann VIP
Vi blommar in i dagen och slår ut
själen vandrar färgrant in i det som är
vi lär med våra sinnen och det sjätte är på väg

då vi når den sjunde dimensionen
2009-11-02

  ~Leonardo~
Live and let live....go baby go....så ska de låta. vem älskar inte Pink floyd? vilken syn alltså! en dikt med feeling...spirit.
2009-11-02

  Anjeska
Freedom! Go girl!
2009-11-02

  Vind
Dansat naken till Pink Floyd har jag ju faktiskt gjort, kommer jag på nu. Det är aldrig försent :)

Gillar slutraden.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP