Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav ordet underbart dess sanna mening

När morgondammet lägger sig och höstsolen bränner in på huden så tänker jag på dig.

Hur du ser på mig.
Hur fint det är när du håller om mig.
En tågresa tvärs över Sverige bara för att få träffa dig.

När du öppnar munnen dansar mina inre galaxer.
För det ligger stjärnstoft i dina andetag.




Fri vers av Amputerad
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 12:13



Bookmark and Share


    eva m h
Det doftar kärlek!
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Amputerad
Amputerad