Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte skriva men du låter så fint och jag vill att du ska bli imponerad.

Okända namn blir familiära.
När vi testar orden på tungan.
Upprepar dem
Tills det att de låter omöjliga.

Vi gömmer oss i vråar
Lika trånga och mörka.
Som du.




Fri vers av Amputerad
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-09 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amputerad
Amputerad