Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

01:23 och himlen blöder.

Tryck ned mig.
Lite till.
Under ytan.
Jag andas.
Jag andas.
Jag andas bara mer.

Kväv mig lite till.
Snälla, kväv mig lite till.
Du kommer aldrig
att
ta kål på mig.




Fri vers av Amputerad
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-24 01:23



Bookmark and Share


  frostblomma
Det här var så bra. Vilken styrka i orden.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Amputerad
Amputerad