Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns inte.

Göm dig i mina händer.
Det är okay.
Här är du säker.

Glöm bort hur man andas.
Under soffan.
Under täcket.

Kryp in under skinnet.
Kom aldrig tillbaks.
Kom aldrig tillbaks till oss.

Det knackar på dörren.
Du kommer inte att öppna.
1, 2, 3.



Mitt oändliga, svarta mörker.
Det åt upp mig.




Fri vers av Amputerad
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-20 19:54



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
riktigt bra skrivet!!!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Amputerad
Amputerad