Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:10+00:05

Du är gjord utav luft.
Jag leviterar då jag inhalerar dig.

Vi lever på okontrollerbara hjärtflimmer.
Mina händer emot ditt bröst.
Och jag känner hur våra hjärtslag är enade.

Vi.




Fri vers av Amputerad
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-19 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amputerad
Amputerad