Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nariga läppar längtar

Mina törstiga nariga läppar bultar ihärdigt efter dina.
Jag leker med ditt hår och lyssnar till dina ljud.
Jag viskar in i ditt rena hjärta
...förlåt.....

Mitt blev smutsigt för en minut.
Jag har gjort det igen.
Många ögon beskådade.
Dina blundade.

Jag vet inte varför det händer.
Det bara sker...




Fri vers av miss_me
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-17 17:52



Bookmark and Share


    Kräftan
Jag tolkar den här dikten som att den handlar om otrohet (rätt eller fel....vem är att dömma?) och du skriver på ett mörk och själsligt sätt. Du beskriver med få rader något som är stort och tungt!

Bra berättarstil.
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

miss_me