Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Du bestämmer
det gör du alltid
Vilken färg himlen har,
om jag är glad eller arg-
om jag är svag eller stark.

Undrar vilka händer du kommer
att använda idag
om det är dom hårda
eller de mjuka

Ska solen skina
eller ska himlen få falla

Mina händer darrar när du tar i
handtaget till min värld
Jag hör på dina steg
om det blir en dag att minnas
eller förtänga




Fri vers av miss_me
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-10-16 11:51



Bookmark and Share


    eva m h
I händerna på någon annans känslovärld!
2008-01-21

  poemthing
Väldigt snyggt skrivet!!
gillade mest \"Mina händer darrar när du tar i
handtaget till min värld\"
Religt fint!! :)
Kommentera gärna mina dikter ^^
Kram Ida
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

miss_me