Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gamla Du fria

föräldrar slår sina barn
en treårings hand kan inte
kämpa emot
njutning max?

djur plågas varje minut
oskyldigt dömda till eran hand
deras ögon vädjar för ett slut

män slår sina kvinnor
kärlek gul och blå

samhället bär inte upp
orkar inte möta upp
mot dem som inte bett om
att leva genom helvetet varje dag

det känns inte tillåtet att vara lycklig
andra liv förstörs
för varje andetag







Fri vers av miss_me
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me