Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberångest och julskyltning.

Julkalender och lucköppning.
Bakom varje dag finns
en bild av ditt liv.

Snötårar och isigt hjärta.
Det som gömms i tö
kommer alltid fram i snö.

Skinka och pepparkakor.
Ät allt du kan så blir du snäll.
Ät tills du spyr, ät tills nyår.
Banta.

Glögg och sprit.
Ännu en ursäkt att göra bort dig.
Såra en du älskar.

Paket och byta pengar.
Le tills du mår illa över det du fick
men inte ville ha.







Fri vers av miss_me
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-12-16 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag älskar den här! Du lyckas verkligen förmedla hur plastig, falsk och ångestframkallande julemånaden kan vara.
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

miss_me