Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland får jag såna här uppmaningar i hjärtat


appropå ingenting

Tro på dig själv och se den du är.
Lyssna på din röst och följ din eviga törst.
Ingen annan gör det åt dig.




Fri vers av miss_me
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-01-20 15:23



Bookmark and Share


  Ylvavirvla
Så sant!
Vacker dikt! Tack!
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

miss_me