Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla icke förlåt

Vi tog hunden och gick ut i skogen.
Snön låg så fint över topparna,
det luktade bättring.

Din rygg sved och dina ögon var röda.
Du glömde ett förlåt på vägen.
Du säger det alltför sällan.
Förlåt.

Jag kan bli sårad av ogenomtänkta ord,
precis som du.
Jag ligger vaken om nätterna
\"vad menade du\"?

Nu är allt bra och alla icke förlåt är historia.
Nu är det sommar
och det blommar åter i vår rabatt.




Fri vers av miss_me
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me