Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda sidenlakan, svart himmel

min ängel
älskling

jag älskar det ljusa
du har när du ligger
vid min sida
där röda sidenlakanen blir varma
och jag skövlar

du tappat din gloria
den är trasig
ett svin föds

jag ber dig
se min törst efter fingertoppar
du tuggar fragma
bara tittar ut mot den svarta himmeln vi skapat

vi delar samma helvete
samma himmel
samma syre.

Får man hata den man älskar
får man älska den man hatar...

dina ord slås in i magen
växer och växer där inne

allt blir bra ska du se
jag sväljer skiten igen
låtsas att se bort.

Du döljer ett hav av ensamma tårar




Fri vers av miss_me
Läst 618 gånger
Publicerad 2007-03-22 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me