Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek förr och nu


Kärlek förr
Var lika med
Ingen sex
Före äktenskapet

Och knappt någon
Efter heller

Kärlek nu
Ja det är sex
Snack om sex

Kärlek börjar med sex
Och ibland fortsätter det med
Känslor…

Kärlek inklätt i gummi
Med glidmedel på
Lättare om förspelet varit dåligt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-01 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO