Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftsatsning

För inte så många år sedan
Så såldes BÅKAB
(BÅLFORSENS KRAFT AKTIEBOLAG)
TILL SYDKRAFT

DÅ SYDKRAFT SEN KONSEKVENT HÖJDE
ALLA PRISER så anade man varför
Vilket även SCA gjorde men
De borde anat innan
Det tog inte lång tid innan de började klaga
På elbolagens utsugning av ”sina kunder”

Ny startar de kraftkrävande bolagen
INDUSTRIKRAFT
För att eventuellt bygga kärnkraftverk
Och möjligen annat….

Undrar om åtmistone SCA ångrar
Sin försäljning
Och försäljningen av Graninge kraft
Nu får de börja från början…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO