Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen

Himlen finns där
ovanför
molnen landar
i min
hand




Fri vers av Maiah VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 22:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint....
2009-11-01

  oMareld
wow vacker tanke! Älskar att leka med bilder och text tillsammans
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP