Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en skrivarvän..........


"Livets Ovärderlighet !"

Livets Ovärderlighet
ser vi aldrig i actionfilmerna
liven där bara förbrukas
jag accepterar inte de dimmorna
livstron ,enbart, där stukas

Livets oantastlighet
måste, i stället, förstärkas
och, i förlängningen, utmärkas

Livets redbarhet
ska vi, kraftfullt, omhulda
försäkra
och
aldrig, urskulda
Brott mot denna
oskrivna lag,
förtäckta,
de ska
bekämpas,
varje dag !

Livets helighet
är en evig sanning
ingen velighet
ska hindra dess
besanning !

Livets Ovärderlighet
måste bli en Ledstjärna !
Bli en Härlighet
som ALLA GODA förtjäna !!!!!......

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-30 22:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Stor dikt om det stora och ovärderliga Mats!!
2009-10-30

  aol
oerhört bra skriftat ör så tnker också jag bokmärkes direkt bravo Mats.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska