Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska så länge tygen håller



Älska

Så länge tygen håller

Så länge som benen står pall

Så länge ryggen är rak




Och om det inte längre är så att

Den står ut

Eller går upp i limningen

Så får ni väl försöka

Med en annan stol…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-31 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO