Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att gråta tyst och omärkt


Läkande tårar

Jag låter tårarna rinna inåt
det håller såret i mitt hjärta rent

Till ljudet av tårdroppar
får hjärtat läka




Fri vers av Maiah VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-31 08:39



Bookmark and Share


  Anjeska
Själens drop-in...
Fin tanke du förmedlar
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP