Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19:24

Livet är en vagn
som rör sig blixtrande
över dalar och toppar.

Bara väntar på att få spåra ut
men alltid,
lyckas få greppet tillbaka.

Just när man tror att man ska störta,
ner i den djupaste av alla raviner
så kommer lugnet
efter stormen.

Och greppar tag i dig,
sprider lugnet,
sprider lyckan,
sprider kärleken.

Men rädslan finns
att vagnen på nytt ska börja skena
och du inte längre är så säker
på hur det kommer att sluta.

Men jag lever i nuet.
och nuet är precis så
som jag vill

LEVA




Fri vers av Redwine
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-10-17 19:24



Bookmark and Share


  Markattan
Så sant, vi måste greppa och leva i nuet, det förflutna är förflutet och framtiden är ännu inte här. Väl beskrivet med en synnerligen passande titel.
2005-10-18

  Smultris
Bättre att leva... Åka och trilla av vagnen... Än att bara sitta och titta på...
2005-10-17

  theo zeylon
Kraftfullt. Bilderna sätter sig direkt i mitt huvud och innehållet är jävligt sant.
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine