Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snikenheten hos företagen slår en, de kan ljuga hur mycket som helst för sin snikenhet... och de ljuger helt ohämmat...


COMHEM FUCK YOU



COMHEM sänder inte längre TV
Analogt
Ja d v s de sänder 1 2 4 24 och barn/kunskap
Inte ens TV 6 och Axess
Dom alla boxar ger gratis…

De säger ena gången att de inte vill investera
I ”ny teknik”
Vad är det för fel på den gamla?
Så de vill helt enkelt inte
Och de säger ”vår fastighetsägare inte vill betala”
För analoga kanaler
Det var visst en del av uppgörelsen när ”ni”
Fick dra in era kablar i huset

Men då är det inte längre ”ny teknik”
Det handlar om
Eller hur
Ni vill tvinga fastighets ägaren att pröjsa
För nåt som ingick från början
”PENGALYSTNAD, SNIKENHET”

PÅ ANDRA STÄLLEN
Där fastighetsägaren är ”tuffare”
Så sänds fortfarande de analoga kanalerna
Då talas det inte alls om ”ny teknik som kostar”
Nej det är bara i Stockholm som detta fenomen uppstått
Varför

Jo för ”snikne ville” förlåt, COM HEM
Vill tvinga fastighetsägaren att betala extra
För kanalerna
Och om han inte vill det så tvingas alla andra
Att betala för digitalboxen
Man är så sniken så man sänder mindre
Än gratis kanalarna i de andras boxar

COMHEM, kan FARA BORT för fan
Skaffa er annat istället
Häng en antenn på fasaden eller ställ på bordet
COMHEM är inte att lita på
Dessutom så hade de sämsta supporten i hela landet
COMHEM vill binda upp er i sitt system
Sen kan de jävlas och pungslå alla
Ungefär som elbolagen gör…

Fy fan för snikenheten…
Fy fan för COMHEM




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-31 13:12



Bookmark and Share


  Janne M Larsson
Mycket kan sägas om comhem o det mesta skit håller jag med om, däremot ska vi nog inte beskylla comhem fullt ut för att man "köpt" en tjänst helt plötsligt, det är dom här förbannade telesäljarna i diverse telemarketingföretag som anlitats.
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO