Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skicka ett intresse ni som vågar och vill, emailet står där nere men skyll inte på mej sen


Titov

Detta damp ner i min e-mail.. ;=)

Greetings I am Mr. Ramon Titov, a private agent hired by Mrs. Inna Gudavadze, the wife
of late Mr. Badri Patarkatsishvili, the Georgian billionaire.
I have a business proposal for you. For more information
please ensure you get back to me via this email
below: titovramon@mail.ru

---------------------------

Titov från Georgian
Har hittar sin egen nish
Han letar upp den fan
Som vill bli lurad och dish

Han försöker med alla han kan
Men saken är säkert så
Att den som tror och svarar på
Och hoppas att vinna en slant
Blir lurad allting också
Får sätta sitt liv i pant…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2010-01-07 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO