Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

inspiration från carolin af ugglas




drömmen om något

Visst finns det önsketankar

Om att ditt hjärta bankar

Med mitt i samma takt

Visst fan vill jag vara

Hon, din underbara

Men ännu är jag på min vakt

Det är drömmerier

Oskyldiga fantasier

Om oss två i naken akt

En utforskande nyans

I stunden tar jag min chans

Mitt sinne blottat lagt




Bunden vers (Rim) av Lindsy
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-31 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy