Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Tro på livet
fast bittert slagen
Tro på kärlek
fast svårt bedragen

Tro på solen
fast gömd bakom molnen
åter skall lysa
på morgondagen




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-31 17:52



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Åh! alldeles utmärkt charmant och excellent tro det vill jag tro
och ja tror sannerligen att vi var och en är prinsessan eller den tredje sonen i en saga skickligt berättad och med lyckligt slut; så uppenbart!
2009-12-10

  LassO
skön text, bra melodi
2009-11-09

  HQ
En text som väcker tankar.
Mycket fin!
2009-10-31

  Nils Teodor VIP
Mycket bra!
Fint och sant budskap!
2009-10-31

  lycksele
Bra!
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna