Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns det?

Tro hopp och kärlek
finns det?
Tro finns om du tror
hoppet överger dig inte
kärlek finns för oss alla

var rädda om varandra
sluta aldrig tro
sluta inte hoppas
kasta inte bort den kärlek du har inom dig
ge den till den du håller kär




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-31 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna