Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävlett

Demoner dansar bakom din rygg

varje gång jag ser dig.


Dansande runt omkring dig

får de gärna ta dig.


Mig får du inte

igen, Djävlett!




Fri vers av Katinka VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-31 19:51



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra detta. Gillar!
2009-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Nej, den potentaten och hans tjänarinnor bör man hålla sig på avstånd från.
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP