Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

David lille Archimedes


Han hette David
Eller han heter säkert David ännu..

Men som liten så var de på besök
Och han frågade om han fick lite vatten
Det fick han
Frågade om mer
Fick ett glas till
Frågade om ett tredje
Och de sa, vad törstig du var
Ja sa David

Sen kom han tillbaks med glaset
”nu rinner det över” sa han
Och de kollade efter
I ett ställ stod en saxofon
Den var överfylld
Med vatten….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 01:23



Bookmark and Share


  oMareld
Haha, vilken rolig unge
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO