Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyll er själva II



”Skyll er själva”
säger en del
När ni skriver avtal med COMHEM
Men jag har inte gjort det


Jag skrev avtal med UPC som i sin tur
Såldes till COMHEM
Djälva COMHEM som då SNIKADE NER
Alla vanliga kanaler så man ska få lov att ha en box
Betala för varje box
För varje TV apparat i hemmet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 16:29



Bookmark and Share


  lycksele
COMBORT skulle det heta
2009-11-22

  oMareld
comhem är kasst =/ väldigt segt internet får man iallafall
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO