Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ludd reklam


Man kan se TV reklam idag
Som säger att

”Du får bästa pensionen
eller inte bästa pension”

Ja han säger det, den s k ”Skärgårdsdoktorn”
Som om, det vore säkrare

Men man säger inga siffror
Inga procentsatser
Bara en massa löst snack om
”hur bra den är, den pensionen”
som du ska teckna
FÖR skärgårdsdoktorn säger så….

Inga löften
Inget som kan spåras
Bara luddiga påståenden
Nästan värre, än politikerna…
Nästan värre




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO