Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej försäkringstagare

Den gäller allt
Utom en bra pension
Om inte börsen råkade stå i topp
Just när du fick pensionen
Men du
Är inte säker ändå
För de kan sänka i alla fall

Din börs beror på
Den stora börsen
Faller börsen
Så faller du

MEN inte i reklamen
Då garanteras du bästa möjliga utfall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger
Publicerad 2010-01-14 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO