Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej försäkringstagare II


Hej försäkringstagare
Teckna en försäkring
Som gäller allt
Alla olyckor
Alla typer av sjukdom

Ända tills nåt händer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 14:49



Bookmark and Share


  oMareld
så jäkla sant
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO