Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här finns även på engelska som The Betrayal.


Den Svekfulle


Som ett ormbett över hjärtat

svider minnet,

av ditt svek.


På dina grymma läppar

dröjer ännu en sötma,

en subtil smak av kärlekens död.


Ormens tunga fattar eld,

med en låga

som får mig att sakta förblöda.


Det finns en njutning

i sorgen,

av att det aldrig mer kan bli vi.


Inget sticker så djupt som rosens törn

och kärlek gör mer ont än lust.

Min smärta smälter till tårar.


När passionen dräper

är det med oväntad styrka.

På rosens blad syns ett spår av blod.


Fuktade ögonfransar höjs

när du kommer mot mig,

på en bädd av längtande kval.








Fri vers av Katinka VIP
Läst 931 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-10-31 20:57



Bookmark and Share


  Jens P
Ormbett över hjärtat

Genialt
2012-09-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
en försmådd kvinna
ej att leka med.

väl skrivet
2012-07-14

  Sophia
Jättefint skrivet!
2011-02-19

  aol
starkt så smärtsamt vackert
2010-09-21

  Gunnar Hilén VIP
Oj oj oj kvinna ! Jag vet jag vet.
2009-11-20

    //Nikita
Applåd!

Tänker på djup åtrå mot något man inte kan få, något man inte borde försöka få
2009-11-05

    J. Herward
när jag läser...
sjunker jag ner
till den andra
dimensionen
nämligen
din
och jag
finner rosen
blodet
ormen
faran
sveket
och jag känner nu
att mitt hjärta klappar
väldigt hårt
2009-11-03

  ULJO
Ord och rytm i en härlig förening, fantastiskt.
2009-11-03

  glasblåsarblå
wow. känsla och djup. mycket stark och bildrik text.
2009-11-01

  Frökenfanny
Grymt bra ! det bästa jag läst på länge
2009-11-01

  peter markurth
stark
2009-11-01

  LenaJohansson VIP
mycket bra tyckte jag
2009-11-01

  Fånga dagen
stark dikt känns
ak
2009-11-01

  stenen/ Yv Ericsson
"kärlek gör mer ont än lust"

Va ord som stod för mycket. Tack för jättefin poesi.
2009-11-01

  T.R Ekman
Världen kan ibland vara riktigt elakt,beroende på hur man ser på den
2009-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Livet är en bitterljuv symfoni.
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP