Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Bergman film med oväntade efterräkningar


Vi såg en Bergman film, alla känner till den ”Viskiningar och rop”, tror jag den heter. På bio o filmen så knullar 2 st, de var liksom rätt, erotiskt. Bergman som man avskydde som liten har man mer och mer förstått att, han hade sina ”goda sidor” eller kanske mer, ”onda sidor”. Men där vi satt så såg vi det hela, efter TV filmen när vi fikade så vart det tal om just detta. Detta med att älska på bio, och offentligt.
Har nån av er gjort det?
Alla ruskade intensivt på huvet, utom en tjej som taktiskt tog upp kaffekoppen, så vi frågade på, var hur när??????
Men hon ville inte säga nåt först men så frågade vi lite för ofta, OK sa hon men då får ni andra berätta om det häftigaste ni varit med om.

Ok vi var på bio i byn hemma, de var inte så mycket folk…
Och han började känna på mej… sådär
Kort kjol och små trosor


Ja trosorna åkte av där i mörkret
Och han smekte mej kanske skönare än han nånsin gjort

Hon liksom kollade av oss, för att se hur mycket hon kunde berätta eller nåt
Vad var det för film, frågade nån?
De vete fan, det har jag ingen aning om, blev svaret och vi garvade alla, vi garvade sådär otäckt mycket över, stämningen var ”övertät” och….

Ja alltså han smekte mej, det var så skönt så jag började med honom med, tog fram, smekte honom och där satt vi, medans de andra såg på film, det var väldigt upphetsande, spännande och jag kunde inte hålla mej jag ställde mej på knä och…

Vaddå?
Ja ni vet vad man gör… men så kom han nära och då…

Ja?
Då vågade han inte längre, skrattade hon, han förde bort mitt huvud och så var stämningen som bortblåst…

Ja men vad hände sen?
Inget mer, det blev en vanlig variant senare, kort för han var tydligen så förarbetad

Vi garvade allesammans och fortsatte med vårt fikande och surrande
”Minns att ni skulle berätta med” sa hon då, vår lilla erfarna ekivoka stjärna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-01 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO