Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O inbjuden

 

naken

blottad

står jag där

och förstår med ens

 

jag

är

inte

inbjuden

 

osäkra blickar

förlägna skratt

 

 

insikten skär rakt igenom

ingen bad mig komma

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-31 21:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
det där låter inte kul alls... man kan väl vara välkommen ändå
för utanför är inte alls roligt att stå...
2009-11-01

  korpfjäder
ingen drömingång... eller är det en nedtecknad mardröm kanske?
Riktig rysare i alla fall.
2009-11-01

    leelee
Ooooh...vad pinsamt och fyyyy vad jag vrider mig i förlägenhet när jag läser. :-)
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin