Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009




Vinglapingla

Glans bakom locken

Som föds ur gemenskap

Samstämmiga hjärtsmältor

Ta mina andetag

Låt dig sväva

Vinglapingla

Inga spillror

Finns det här

Varsamt impulsiv

Framfusigt harmonisk

Jag trivs

Utan murar

Lyft på hatten

Välkomna mig ikväll

Ty morgonljuset

Smälta mig

Likt första frosten

Lämnar dagg

Men inatt

Är jag månens

Underbarn

Och din värme

Fryser mig till is




Fri vers av Lindsy
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-31 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra skrivet
2009-10-31

  peter markurth
gillar
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy