Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mediapanik


Influensa

Alla talar om

Influensa


Media talar inte om annat

Än influensa


Och media säger att människor är oiroliga

Svinininfluensa

Själv tycker jag att de mest är media

Som vill skapa nåt slags panik




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-01 13:37



Bookmark and Share


    prima donna
hmm vet inte det...bara jag (ta i trä) som klarat mig från flunsan i min familj...än så länge. 40 gradig feber vill man gärna slippa
2009-11-01

  Myself
håller med på en punkt:media vill tjäna pengar
men å andra sidan
influensan drabbar många-en del -speciellt yngre personer hårt.
Jag själv har vaccinerat mig,lyssnar gärna på expertisen,rätt eller fel?!vi väljer själva.
2009-11-01

  peter markurth
ja media får en ofarlig influensaatt bli pest...
2009-11-01

  lycksele
Ligger mycket i dina ord.
Vi har realla behov, men det finns också behov som skapas åt oss.
Det har framskymtat att Vaccintillverkarna kan ha ett finger med i mediadrevet. Tror det kan vara sanningen.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO