Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolla alla


Kommuner

Landsting

Och lärare

Vill ”slopa karensdagen”



Ja de vill vi ju alla

Eller hur

För influensen

Så praktiskt det vore

(ojojoj va jobbigt FK ska få att kolla alla)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-06-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO